Извънредно! Жесток челен удар край врачанския язовир, трафикът по обхода е затруднен /снимки/

Извънредно! Жесток челен удар край врачанския язовир, трафикът по обхода е затруднен /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути край врачанския язовир, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Инцидентът е на обходния път на Враца, на разклона за село Косталево.  
Бус "Ивеко" е пътувал към Монтана, когато насрещно идващия лек автомобил "Опел Зафира", който се е движил към столицата, влязъл в лентата му и го блъснал челно. Вследствие на силния удар колата е изхвърчала в трънаците над язовира. И двете возила са със софийски регистрации и са управлявани от мъже на средна възраст. По неофициална информация до удара се е стигнало поради движение с несъобразена скорост от страна на водача на "Опел"-а.
За щастие при инцидента няма пострадали хора, но щетите по буса и лекия автомобил са сериозни. 
Пътуващите към Монтана да се движат с повишено внимание, тъй като „Ивеко“-то все още е на пътя и трафика се осъществява в едната лента. 
Движението се регулира от екип на Пътна полиция. 
 
16.09.2020, 15:34 часа
8071 1
Коментари

Леле Мале

16.09.2020, 19:25 часа
От години пиша както във Фейсбук групата кажи на Кмета, така и тук, че на този обход е истински ужас и е въпрос на време да стане най-лошото, Тирове карат с по 100 км натискат колите ихората не могат да завият по черните пътища заВилната зона и Язов
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha