Първо в BulNews! Почина запалената от мъжа си Татяна от Три Кладенци

Първо в BulNews! Почина запалената от мъжа си Татяна от Три Кладенци Запалената Татяна Петрова от врачанското село Три Кладенци е починала, научи първо агенция BulNews.

Невиждана жестокост във Врачанско! Гневен мъж подпали жена си докато спи, в "Пирогов" се борят за живота й

Въпреки усилията, положени от медиците в „Пирогов“, жената е издъхнала тази сутрин. Борбата за спасяването на обгорялата е продължила около ден и половина, но изгарянията от 95% са били несъвместими с живота.
Припомняме, че 45-годишната Татяна бе запалена от мъжа си Николай Петров, който е от ромски произход. Във вторник вечерта той я изчакал да заспи, след което я залял със запалителна течност и я подпалил. Тя направила опит да загаси пламъците, като излязла в двора на къщата им, откъдето писъците ѝ огласили цялото село. Съсед на семейството видял зловещата картина и веднага се обадил в полицията. Татяна била откарана първоначално във врачанската болница. Малко по-късно е транспортирана за лечение в “Пирогов” в много тежко състояние.
Веднага след зверството Николай Петров избягал и се укрил. По следите му тръгнали полицаи, които успели да го арестуват вчера сутринта в пристройка на изоставена къща край село Три кладенци.
Предстои да се извърши съдебна аутопсия на тялото, след което то ще бъде транспортирано в селото.

*Снимката е илюстративна
17.09.2020, 09:29 часа
4227 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha