Иван Гешев пристигна тайно във Враца, изгони Десислав Начков в Разград /снимки/

Иван Гешев пристигна тайно във Враца, изгони Десислав Начков в Разград /снимки/ Главният прокурор Иван Гешев пристигна тайно във Враца и представи пред местната прокуратура временно изпълняващия длъжността окръжен прокурор - Бисер Кирилов. 
Припомняме, че в края на май Десислав Начков не бе избран за втори мандат, а против кандидатурата му бе самият Гешев. 
Във вторник единствено медията ни съобщи, че във Враца се носят слухове, че шефският стол ще бъде зает именно от прокурор от столицата, а днес това стана факт. 

Столичен прокурор оглави Окръжната прокуратура във Враца, вижте кой е той

След представянето на новия окръжен прокурор Гешев е бил съпроводен от кортежа си до лъскаво “Ауди”, след което охраняван от полиция и джипове е напуснал града. Тайната визита във Врачанската прокуратура напълно опровергава публичната демонстрация на обвинител №1 на прозрачност и достъпност.
Нито една врачанска медия не бе уведомена за смяната на окръжния прокурор и за неговото представяне. Липсваше и информация за новата месторабота на досегашния административен ръководител Десислав Начков.
Прокурор Начков късно снощи е получил командировачно да се яви на работа в 8 часа тази сутрин в Прокуратурата в Разград, коментираха източници, пожелали анонимност.
Самият Десислав Начков отказа коментар по темата.
По-късно стана ясно, че досегашният административен ръководител Десислав Начков е преназначен на длъжност прокурор в ОП-Враца и е командирован временно, за да подпомогне работата на прокурорите в Разград.
Липсата на прозрачност около визитата на главния прокурор Иван Гешев и представянето на новия прокурор Кирилов обаче разбуни духовете във врачанската общественост.
01.10.2020, 16:15 часа
9055 6
Коментари

врачанин

02.10.2020, 10:11 часа
Адмирации за г- Гешев. По- голямо наказаие от това за удавника и престъпника Начков няма. Добре, го пратил на заточение в Разград да лапа, рязани патладжани ежедневно.

ГДБОПА

01.10.2020, 20:50 часа
Това е само началото, ако знаети какви са ги вършили прокурори и минцифайки във Враца, ще пометненте. Почти всички подчинени на Начков не само трябва да бъдат изгонени ни и съдени. Следващите са Киконова,Мазо Рапоня, Рамбото и т.н, бе все боклуци.

хааа

01.10.2020, 20:08 часа
Kои ли ще падне сега жертва на каскета от северозапада?

Далаверко Каменов

01.10.2020, 19:44 часа
Кметчето дойде на срещата. Тоя редом с боклуците.

Баце

01.10.2020, 16:22 часа
Да изгони и Росен Колев,че много е пребледнел.

Иван Т.

01.10.2020, 16:20 часа
Кмета дойде
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha