Само в BulNews! Издирват циганин от Вършец, опитал да изнасили баба в село Главаци

Само в BulNews! Издирват циганин от Вършец, опитал да изнасили баба в село Главаци Полицията издирва циганин от Вършец, опитал да изнасили баба в село Главаци, научи първо агенция BulNews. 
В нощта между събота и неделя, около 3 часа, бандитът нахлул в къщата на около 80-годишната жена, като разбил прозореца. Тя чула шум и веднага се обадила на свой съсед. Когато видял, че бабата говори по телефона, 25-годишният циганин се изплашил и избягал, но успял да отмъкне колело от двора на имота.  
Съседи са подали сигнал на спешния телефон 112 и на мястото пристигнал полицейски екип, който извършил оглед на местопроизшествието. Хитрият циганин успял да се укрие и се издирва от органите на реда. 
Жители на селцето разказват, че в събота през деня ромът е бил в съседното село Ботуня, където си е намерил работа като пастир, но не се е връщал там.  
Възрастната жена живее сама, като едната ѝ дъщеря е в София и я посещава рядко, а другото ѝ дете и съпругът ѝ са починали. Чист късмет е, че е била будна в късния час и е успяла да реагира бързо, с което е сплашила циганина.

*Снимката е илюстративна 
12.10.2020, 15:29 часа
5531 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha