Облекчават процедурата по изплащане на обезщетения за отчуждените имоти заради ремонта на Е-79 между Видин и Ботевград

Облекчават процедурата по изплащане на обезщетения за отчуждените имоти заради ремонта на Е-79 между Видин и Ботевград Облекчава се процедурата по изплащане на обезщетения за отчуждените имоти засегнати от обект Модернизация на път I-1 (Е-79) „Видин – Ботевград“ на територията на община Видин и община Грамада, съобщиха от областната администрация
От физическите и юридическите лица няма да се изисква актуално удостоверение за тежести върху имота, издадено от Служба по вписванията. Правоимащите лица ще попълват декларация по образец, с която лично ще декларират наличието или липсата на вещни тежести върху отчуждените имоти. Областна администрация Видин ще извършва служебни проверки за достоверността на декларираните данни.
Дадена е възможност на физическите лица при липса на нотариално заверен споразумителен протокол, определящ дяловете на наследниците или нотариално заверено пълномощно, с което се упълномощава един от тях да получи цялата сума, да бъде представен документ от нотариус в оригинал удостоверяващ дела и размера на обезщетението на съответното лице.
15.10.2020, 16:54 часа
1723 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha