Задържаха 12 души за разпространение на наркотици в Бургас

Задържаха 12 души за разпространение на наркотици в Бургас 12 души, сред които и английски гражданин, постоянно превиващ в България, са задържани в Бургас за притежание и разпространение на наркотици, съобщиха от полицията.
Акцията е проведена от служители на ОД на МВР-Бургас и Районните управления в областта. От задържаните са иззети множество различни по вид и грамаж наркотични вещества. Образувани са седем бързи производства и пет преписки.
В претърсването в дома на 53-годишния английски гражданин, са намерени и иззети 31 стъклени буркани с глави зелена листна маса и три конопени растения с различна височина, специално засети, с цел добиване на канабис.
Общото количество на намереното наркотичното вещество е около 2,5 кг. Друг от мъжете е задържан в района на бургаско учебно заведение. В него са намерени 30 топчета марихуана.
При паралелно течащите в града проверки за шофиране на пътно превозно средство след употреба на наркотични вещества са установени общо девет случая. Сред тях има и 36-годишна бургазлийка, шофирала автомобила си след употреба на метамфетамин.
17.10.2020, 15:28 часа
950 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha