Испанецът застрелял кърджалийката, защото го зарязала

Испанецът застрелял кърджалийката, защото го зарязала

Бившият военен Марио е застрелял кърджалийката Хабибе в Майорка, защото тя го зарязала. Това разказват пред местни медии близки на испанеца. Те са убедени, че Марио не е планирал предварително убийството на жената и самоубийството си
"Брат ми беше много благороден и честен човек. Той не беше насилник. Той полудя от начина, по който се раздели с българката преди две седмици. Никога не бихме очаквали подобна трагедия, ние сме съкрушени", твърди сестрата на Марио. Тя разказва, че брат й и Хабибе се запознали през 2018 година в бар, където Хабибе работела като сервитьорка. Станали двойка едва преди няколко месеца. Преди две седмици кърджалийката обявила, че отива на лекар и повече не се върнала в дома на бившия военен. Той понесъл раздялатна много зле и бил объркан. Опитвал многократно да се свърже с Хабибе. Все още не е ясно как двамата са се срещнали във фаталния ден.
Пушката, с която са извършени убийството и самоубийството била купена преди няколко дни, установили разследващите. Изключва се версията, че Марио е закупил оръжието за лов. Всичко показвало бившият военен се е сдобил с пушката с намерението да убие Хабибе и след това да се самоубие.
Според близки на убитата, цитирани от медиите в Майорка, Марио бил изключително ревнив. Хабибе споделяла с тях, че се страхува от това.

18.10.2020, 12:10 часа
1182 1
Коментари

Аз Любовникът

18.10.2020, 13:51 часа
На днешно врем си е е..л.о мам@та вече да имаш Любовница или Любовник, не знаеш ако се откажеш от такава връзка дали другия няма да мръдне с главата и да ти отнеме живота, особено се отнася за зап@дните уж "демокрации".
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha