Извънредно! Зверско убийство потресе ромския квартал на Монтана

Извънредно! Зверско убийство потресе ромския квартал на Монтана Зверско убийство потресе ромския квартал на Монтана, научи агенция BulNews.
Вчера, около 10.30 часа, е получен сигнал от отделението по Съдебна медицина в болницата в града, че в секционна зала на патоанатомия е докаран труп на мъж. Той е починал вследствие на нанесен му предния ден побой, като в документите - съобщение за смърт, е посочената причина е убийство. Трупът е на 63-годишния Аврам Х. от село Николово, по главата и лицето на който има видими следи от удари и кръвоизливи.
В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на районното управление в Монтана по „горещи” следи са установили трима жители на монтанския кв. „Огоста”, за които има данни, че са убили възрастния мъж – жена на 32 г. и двама мъже на 33 г., и 41 г.
Убитият е имал интимни отношения с арестуваната жена. Зверството е извършено в нейния дом в местния ромски квартал. Задържаните мъже също са от квартала, но живеят в друга къща.
Тримата са вкарани в ареста на полицията в Монтана за срок до 24 часа. По случая е извършен оглед на местопроизшествие в къщата на младата любовница от кв. „Огоста”, където при почерпка възникнал скандал и побой между починалия и тримата задържани.
По случая е образувано досъдебно производство.
Действията по разследването продължават под наблюдението на Окръжна прокуратура Монтана.

*Снимката е илюстративна
26.10.2020, 10:43 часа
8127 1
Коментари

!!!

26.10.2020, 12:42 часа
Ами битова престъпност.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha