Извънредно! Тежка катастрофа с автобус на "Цветина" на обходния път край Литаково, има двама загинали и много ранени /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа с автобус на "Цветина" на обходния път край Литаково, има двама загинали и много ранени /снимки/ Тежка катастрофа с автобус на „Цветина“, превозващ работници от заводите в Ботевград, е станала рано тази сутрин на обходния път, който се използва от пътуващите от Северозападна България към София, научи агенция BulNews.
Инцидентът е на прав участък край ботевградското село Литаково.
Автобусът е бил част от колона от още 7 рейса, които са пътували към Враца, когато на прав участък челно в него се забил джип „Тойота“ с румънска регистрация.
От силния сблъсък японската кола е напълно смазана, а автобусът излязъл от пътя и се е блъснал в дърво.
Проверка на полицията на място е установила, че джипът е с регистрационните номера на друг автомобил. В  него са пътували две млади момчета от Ботевград. И двамата са загинали на място, като все още не са извадени от смачканото като консерва возило.
При инцидента е пострадал и шофьорът на автобуса, който е със счупени крака. В столичната болница "Св. Анна" са закарани и две жени, които са седели до него.
На мястото има екипи на полицията и линейки. Движението по път III-161 Ботевград - Литаково е временно ограничено.
Шофьорите на МПС до 4.5 т да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по следния обходен маршрут: път I-1 - Люти дол - път III-161 - Ребърково и обратно. Обходният маршрут за МПС над 4.5 тона е: Ботевград - София - Нови Искър - Своге - Мездра и обратно.
07.11.2020, 09:19 часа
19881 4
Коментари

ooo

07.11.2020, 11:59 часа
Гледайте Гробаджиите от ГЕРБ как са натиснали палци надолу Ама и вие да опитате дано от ,,пътищата'' си

е.....

07.11.2020, 11:49 часа
Е нали тулупа постоянно дърдори че прави пътища и магистрали!Ама на лице няма нищо такова.

07.11.2020, 11:32 часа
Ребърково - Люти дол е потенциално "гробище"! Дори дупките са готови, но никой от тези на които им е работа това не се интересува! Врачанския участък от пътя по който ще ни пуснат от 2.12., както е казал падишаха след Люти дол не е подготвен!

,,,

07.11.2020, 10:54 часа
В 21 век да караме по такъв път и да плащаме винетки е безобразие!!! Мислите че ще имате пътища? Не, няма те вечно ще са ремонта на ремонта.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha