Изтеглиха с един ден регионалното дерби ОФК "Локомотив" /Мездра/ - "Ботев" II /Враца/

Изтеглиха с един ден регионалното дерби ОФК "Локомотив" /Мездра/ - "Ботев" II /Враца/ Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС - Велико Търново изтегли с един ден срещата от 16-ия кръг на първенството в Северозападната Трета лига между отборите на ОФК Локомотив (Мездра) и ПОФК Ботев II (Враца).
По програма двубоят трябваше да се играе тази неделя, 22 ноември, от 14:30 ч., но тъй като същия ден първият отбор на врачанския клуб гостува на Черно море (Варна) в среща от 13-ия кръг на шампионата в Първа лига, мачът между Локо (Мездра) и Ботев II (Враца) е преместен на 21 ноември, събота, със същия начален час 14:30.
Решението е взето на основание чл. 8, т. 4. от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2020/2021 г., съгласно която „Срещата на „Втория отбор” не може да се провежда в същия ден, на който е срещата на „Основния отбор”.
Поради натрупани жълти картони регионалното дерби ще пропуснат опорният халф на ОФК Локомотив Гроздан Илиев и нападателят на Ботев II Мирослав Маринов.
Във временното класиране на Северозападната Трета лига, два кръга преди края на есенния полусезон, вторият отбор на Ботев (Враца) заема четвърто място с актив от 30 точки, докато ОФК Локомотив (Мездра) е на десета позиция с 20 т.
Поради въведените в страната противоепидемични мерки срещата ОФК Локомотив (Мездра) - ПОФК Ботев II (Враца) ще се играе без публика. Мачът можете да гледате на живо на официалната страница на Община Мездра във фейсбук, както и на тази на ОФК Локомотив (Мездра).  
 
19.11.2020, 12:29 часа
989 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha