ПП ГЕРБ – Враца обяви конкурс за рисунка „Вълшебна Коледа“

ПП ГЕРБ – Враца обяви конкурс за рисунка „Вълшебна Коледа“ В Деня на Християнското семейство, с пожелания за здраве, щастие и благоденствие за жителите на нашата община, ПП ГЕРБ – Враца обяви конкурс за рисунка „Вълшебна Коледа“. 
Целта му е създаване на художествени творби, посветени на традициите и празничното посрещане на Християнския празник.
В конкурса могат да се включат деца и ученици от община Враца в три възрастови групи: от 3 до 6 години; от 7 до 12 години и от 13 до 18 години. Участниците представят рисунка по обявената тема, с техника и материали по избор във формат А 4 в срок до 10.12.2020 г. /четвъртък/ в офиса на ПП ГЕРБ – Враца, на адрес: Враца, бул. “Демокрация“, 2.
На гърба на всяка рисунка се изписват трите имена на участника в конкурса, навършени години, телефон за контакт и електронен адрес. Рисунките се разглеждат и класират във всяка категория от оценителна комисия в срок до 11.12.2020 г.
На официално събитие, организирано от ПП ГЕРБ – Враца, Дядо Коледа ще зарадва с подаръци всички участници, а децата и учениците в трите възрастови групи, чиито рисунки са оценени от комисията като най-добри, получават голямата награда на конкурса.
Най-хубавите рисунки ще бъдат поставени в рамка и предоставени на болниците във Враца. Нека подарим усмивка и коледно настроение на лекарите и медицинския персонал и да им благодарим за усилията в този труден за всички период!
Да празнуваме заедно нашата вълшебна Коледа!
 
21.11.2020, 15:10 часа
213 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha