Осъдиха на година и шест месеца пласьор на дрога от Врачанско

Осъдиха на година и шест месеца пласьор на дрога от Врачанско След споразумение, сключено между Окръжна прокуратура - Враца и защитата на подсъдимия Д. Д., съдът реши той да изтърпи наказание от една година и шест месеца затвор за пласиране на дрога в село Нефела.
Досъдебното производство по случая е започнало, след като на 01.11.2018 г., в стопански двор на ул. „Христо Ботев“ в Нефела, област Враца, при полицейска проверка у Б. Б. били открити девет топчета суха листна маса.
Лицето е заявило, че това е „чай за пушене“, които той закупил за лична употреба. В хода на разследването е бил установен пласьорът на дрогата – Д. Д. Същият е бил привлечен към наказателна отговорност за държане на наркотични вещества с цел разпространение.
Подсъдимият се е признал за виновен за извършеното от него престъпно деяние е се е съгласил да му бъде наложено наказание от една година и шест месеца „лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок. Определението на съда има последиците на влязла в сила присъда.

 
22.11.2020, 08:50 часа
913 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha