Насред битката с COVID-19: Атакуваха колата на шефа на Тубдиспансера във Враца д-р Костадин Шахов /снимки/

Насред битката с COVID-19: Атакуваха колата на шефа на Тубдиспансера във Враца д-р Костадин Шахов /снимки/ Тази нощ е била атакувана колата на управителя на Тубдиспансера във Враца д-р Костадин Шахов, научи агенция BulNews.
Под прикритието на тъмнината неизвестен вандал е нанесъл няколко удара на предното ляво стъкло на лек автомобил „Пежо“ 607, който от години медикът кара. Колата е била паркирана на обичайното си място пред жилището на д-р Шахов.
По някаква причина агресорът не е успял да дочупи стъклото, въпреки че е нанесъл поне 2-3 удара. Той обаче го е оставил силно повредено и на практика шофьорът не вижда нищо от купето. Във всички случай стъклото трябва да се смени, за да може колата да се движи.
Нападението над личния автомобил на д-р Шахов предизвиква много въпросителни. В момента без преувеличение може да се каже, че той е Генералът, който води десетки медици в битката с коронавируса във Враца и областта. На ден получава по десетки телефонни обаждания от познати и непознати с молба за помощ при лечението на опасната зараза. Неговата всеотдайност не остава тайна за обществото и по тази причина Тубдиспансерът получава много дарения, които му позволяват да се грижи за стотиците пациенти, които минаха и предстои да минат през здравната институция. Няма да е преувеличено да се твърди, че ръководеното от него лечебно заведение спаси десетки хора, а всеки в града, който се почувства застрашен, държи да получи помощ именно там. В момента екипът на д-р Шахов е с най-висока експертиза в битката с COVID-19 във Врачанско.
Да атакуваш в подобен момент лекар, който всеки ден се бори за живота на своите пациенти, е не само неморално, а и цинично. И доста обидно!
Каквато и да е причината за вандалския акт, нищо не може да оправдае тази агресия. От поста на д-р Костадин Шахов във фейсбук става ясно, че той не е разбрал посланието и цялата работа ще приключи със смяната на счупеното стъкло.
Дано на този, който е нападнал лекия автомобил на доктора, да не му се наложи да стане пациент на Тубдиспансера и да моли за помощ медиците. Може и на тях точно в този момент да им се счупи нещо…
23.11.2020, 13:38 часа
8043 6
Коментари

СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-ШВЕЦИЯ-БЪЛГАРИЯ

25.11.2020, 21:31 часа
ЗНАЧИ ДОКТОРО Е ЕБАЧ, УЧЕНИЧКА С БЕЛА ЯКИЧКА .... МАМЕНЦЕТО МУ ДЕЙБА КОПИЛЕ МРЪСНО, ЛИЦЕМЕР, ДАДЕ ЕДИН ИМОТ НА ВРАЧАНСКИЯ ВЛАДИКА КАЛЕНИК, ЗАЩОТО ОБИЧАЛ РЕЛИГИЯТА, А ИМОТА Е ПОДАРЪК НА ВРАЦА ОТ ВЛАДИКАТА КЛИМЕНТ - МАМАТА МУ ДА ЕБА

Bogdan

23.11.2020, 16:31 часа
Стъклото е останало оти има фолио, ся къде са КАТ да ги питаме и тех, ка така тоо доктор кара с фолирани предни джамеци??

Класната

23.11.2020, 15:30 часа
Който скача на ученичка, има на стъклото звездичка!

е.....

23.11.2020, 14:29 часа
И сега кво заради едно стъкло ще си купи друга кола.

Хаха

23.11.2020, 14:11 часа
Не стъпва в птделенито! Работи онлайн и си пази здравето. Може да си умреш там пред вратата, ако нямаш връзки...

Bace

23.11.2020, 14:00 часа
Кат доктор мое и да а добар , ама като шофьор нищо не става от тоа... Най-много па да е засекал некой и затва да е ... И така и не разбра ,че тиа фарове за мъгла са ползват у Мъгла!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha