Тулупът вдигна парите на чиновниците и остави без работа всички останали, добрата новина – ще бъде пометен от бунта на гладните

Тулупът вдигна парите на чиновниците и остави без работа всички останали, добрата новина – ще бъде пометен от бунта на гладните Една от най-близките жени до петролния бос Валентин Златев – Диана Дамянова, за пореден път попиля управляващата шайка престъпници и нейния лидер Бойко Борисов. Бившият синдикалист и ПР експерт написа убийствен статус на стената си във фейсбук, с който предвеща мрачна съдба за престъпниците във властта. Ето пълния текст, който си заслужава да се прочете:
След като увеличи с 30% заплатите на администрацията си и осигури коледни бонуси на държавните си чиновници от всички рангове, ТУЛУПЪТ без колебание затваря работните места на всички останали.
По света здравните мерки се съобщават заедно с икономическите компенсации за затворените бизнеси и работниците, оставащи на улицата.
Тук новината се съобщава от един полуидиотски министър на здравеопазването, който след като вече месец е твърдял че ситуацията е под пълен контрол и само някой „логистични грешки“ водят до смърт в подножието на болниците и всред линейките, търсещи места за болните, днес изведнъж се сети за пълно затваряне. Икономическият министър, който трябва да съобщи мерките за предпазване от масови фалити на фирми и граждани, не е на екрана.
Добрата новина обаче е, че това вече ще доведе до онзи гладен бунт, който ще види сметката на борисов и борисовчетата и ще ги изтрие от бъдещето ни.
В учебниците по история този десетгодишен период от развитието на държавата ни ще бъде определен като власт на неграмотни престъпници, довели страната до нова национална катастрофа. А на борисов няма да му се размине окачествяването като неук и крадлив диктатор в бъдещите учебници по история.
От нас и единствено от нас зависи дали престъпниците ще отидат зад решетките. Задълго!
24.11.2020, 09:45 часа
1213 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha