Издънките на Маринела Николова продължават: Улицата към гробището в Козлодуй пропадна за пореден път /снимки/

Издънките на Маринела Николова продължават: Улицата към гробището в Козлодуй пропадна за пореден път /снимки/ Издънките при управлението на кмета на Козлодуй Маринела Николова продължават, научи агенция BulNews.
Новоремонтираната улица „Кирил и Методий“ в крайдунавския град пропадна за пореден път.
В момента всичко е разкопано и пътят отново е затворен за ремонт. Вчера огромен трап на улицата погълна камион. Гумите му се били заклещили в пропадналия път, като от снимковия материал ясно се вижда, че ровът е доста дълбок.
Хората в квартала се опасяват, че ще им паднат и къщите, оплакват се от завишени сметки за вода, както и от още цял куп други проблеми, които се множат.
„Преди няколко дни установихме, че нямаме никаква вода. Помислихме, че водоподаването е спряно заради ремонт или нещо подобно. Преди дни, един следобед, съвсем случайно чувам някакъв страшен шум от теч и тръгвам около къщата да търся от къде шурти вода, но не намирам нищо в двора. Какво да видя, на пътя, на улицата, тече вода като из ведро от шахтата и от тръбата. Двамата със съседа вдигаме капака на шахтата и виждаме как водата тече отдолу с пълна сила. Веднага се обадихме на ВиК-район Козлодуй и те се отзоваха веднага, взеха мерки. В момента, в който се опитаха да пробият, всичко се срути и се оказа, че отдолу е пълно с вода и се започна ремонтът наново на улицата“, разказва Даниела Такова.
„На улица „Кирил и Методий“ и съседната „Кокиче“ всичко беше пълно с тунели с вода отдолу като разкопаха. Предният ремонт, който беше съвсем скоро си личи как е направен - през пръсти. Вижте каква дебелина е асфалтът… Тези подизпълнителите на тази фирма, които извършва ремонта са хванати от улицата да правят ремонт. А пък и самата ВиК-тръба на места е на пет метра дълбочина.Така строителство не се прави. Не знам, чудя се, отговорни хора в тази администрация на Общината има ли?! Да проверят качеството на работа, но никой не се интересува. Тук живея и ви казвам, че един не е минал да провери качеството на работата, която се извършва тук. Така че, ето докъде стигнахмепак разкопаха улицата“, коментира гневно един от живущите Начко Цепенишев.
Това не е първият път, в който улицата пропада. Припомняме, че в края на септември се появиха първите пропуквания в прясноположения асфалт, за което съобщи медията ни.

Пътят към гробищния парк в Козлодуй пропадна заради некачествен ремонт /снимки/

Сега не само, че улицата не е проходима, но и няма как да се стигне до нея. Заради друг ремонт пътят при полицията в града е разкопан по цялата ширина и най-близкият маршрут е този при болницата, където обаче има знаци за еднопосочно движение.
 
26.11.2020, 08:40 часа
8155 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha