БФС с Коледни подаръци за "Левски" /Лом/, "Ком" /Берковица/ и "Златия" /Вълчедръм/ /снимки/

БФС с Коледни подаръци за "Левски" /Лом/, "Ком" /Берковица/ и "Златия" /Вълчедръм/ /снимки/ В навечерието на Коледните празници три клуба от област Монтана бяха зарадвани от БФС. "Левски" (Лом), "Ком" (Берковица) и "Златия" (Вълчедръм) ще получат като дарение комплект пособия за учебно-тренировъчна дейност за нуждите на ДЮШ. Комплектът включва тактическа треньорска дъска, балансови дъски за упражнения, жалони, конуси, обръчи, препятствия, тренировъчна стълба за ловкост, рингове (обръчи) за координация, ластици и шапки. Дарението е предоставено по Програма на БФС за оказване на помощ към аматьорските футболни клубове за справяне с последствията от пандемията от COVID-19. Друго условие е те да са пълноправни членове на БФС.
Първи комплект пособия за учебно-тренировъчна дейност взе треньорът на "Ком" (Берковица) Цветан Живков-Царето. Връчи му го лично председателят на Обл.С на БФС в Монтана Радой Христов. В първия работен ден след Коледа от "Левски" (Лом) във футболната централа в Монтана очакват Гаврил Гаврилов-Гаро и представител на ДЮШ на "Златия" (Вълчедръм).
„Искам да благодаря на БФС и на неговия първи вицепрезидент Емил Костадинов, който е инициатор на това дарение“, заяви Цветан Живков.
24.12.2020, 15:05 часа
1754 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha