Кортни Кардашиян, автосексуалността и признанията на риалити звездата /снимки/

Кортни Кардашиян, автосексуалността и признанията на риалити звездата /снимки/ В последно време стана много модерно известните личности да говорят откровено за сексуалността си и да признават, че може би са по-различни от останалите. Или пък са точно като тях, но не се притесняват да го заявят публично.
Същото направи преди дни и Кортни Кардашиян. И тя като сестрите си не е никак пестелива откъм провокации в социалните мрежи. А последното й признание разпали страстите още повече.
На сайта си Poosh, в който предимно се предлага козметика, Кортни публикува есе за автосексуалността. То започва с потвърждението, че повечето хора са автосексуални (изпитва влечение към самите себе си), поне в известна степен. И в това няма нищо лошо.
Въпреки че говори предимно за жените, които са по-еротично настроени и по-често изпитват страст към собственото си тяло, Кардашиян знае, че това се отнася и за мъжете. Но при дамите автосексуалността не се простира само до най-очевидното - мастурбацията, а и до желанието просто да се гледат, да се докосват и да се наслаждават на аромата си.
Кортни се позовава на мнението на терапевта Кейси Танър и обяснява, че докато някои хора са изцяло автосексуални, повечето комбинират правенето на любов сами със себе си с тази с партньорите си. И това да се чувстват секси в случая не зависи от друг човек и как той ги възприема, а от тях самите и тяхното възприятие.
За Кардашиян няма нищо лошо в това да облечеш секси бельо за половинката си, дори да сте в дълга връзка, и да знаеш, че той няма да му обърне особено внимание. Няма лошо и в това да си вземеш дълга вана и да измиеш тялото си с цялата любов, на която си способен.
И тук отново идваме до идеята за егоизма и това да обичаш себе си. Според терапевта, много хора се притесняват от своята автосексуалност и най-вече от това да не попречи на сексуалния живот с партньорите им. А тя може да направи само точно обратното - да го подпомогне.
Когато сами знаем как да превключим на палава вълна, наясно сме с телата и сетивата си, това може да направи сексуалните ни контакти единствено по-вълнуващи. И така имаме още един силен коз в ръцете си, от който просто няма как да не се възползваме.
12.01.2021, 12:00 часа
1214 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha