В "Левски" /Лом/ стягат мащабна селекция /снимки/

В "Левски" /Лом/ стягат мащабна селекция /снимки/ От ръководството на "Левски" (Лом) работят усилено по зимната селекция.
Още преди Нова година от крайдунавския тим си осигуриха услугите на защитниците Деян Иванов и Алекс Георгиев. Първият идва от преустановилия участието си във Втора лига "Кариана" (Ерден), а вторият от третодивизионния "Севлиево".
Днес стана ясно, че есенният хит в първенството на Северозападната трета лига ще се подсили и с трима офанзивни футболисти. Това са Пиер Пиеров, Мирослав Радев и Петко Петков. 20-годишният Пиеров е ляво крило, юноша е на "Монтана", през есента игра като преотстъпен в Кариана, а днес разтрогна по взаимно съгласие договора си с родния си клуб.
Мирослав Радев е централен нападател, роден е на 30 март 1994 г. в Пловдив, юноша на "Локомотив" и с внушителни габарити 192 см, 85 кг. През есента Радев носеше с успех екипа на "Гигант" (Съединение), за който се отчете с 11 гола и 5 асистенции.
Петко Петков е роден на 17 април 1989 г. в Монтана. Има няколко престоя на стадион „Огоста“, а освен това е носил екипите на "Академик" (София), "Видима-Раковски" (Севлиево), "Спортист" (Своге), "Рилски спортист" (Самоков) и ЦСКА 1948. Зад граница Петков играл в Австрия, а през сезон 2019-2020 в кипърския "Омония" (Псевда). Тази есен се разписа 9 пъти за "Балкан" (Ботевград), а общо в кариерата си има около 180 гола. Петко Петков е типичен таран, мощен и трудно удържим за противниковите защитници.
06.01.2021, 19:01 часа
6089 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha