Първо в BulNews! Иван Гешев с извънредно посещение в Мездра заради трагедията с 8-годишното дете /снимки/

Първо в BulNews! Иван Гешев с извънредно посещение в Мездра заради трагедията с 8-годишното дете /снимки/ Главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов посетиха Мездра във връзка с инцидента, при който в петък бе открито мъртво 8-годишно дете, съобщиха от прокуратурата.

Извънредно! Пиратка уби в Мездра внук на Тома Томов, напрежение около линейката /снимки/

Двамата се срещнаха с окръжния прокурор на Враца Владимир Сираков, изпълняващия функциите районен прокурор на Районна прокуратура - Враца Камен Каменов, наблюдаващия случая прокурор Цветомила Пашовска, директора на oбластната дирекция на МВР във Враца старши комисар Янко Янкoлов, началника на районното управление в Мездра Красимир Митов и със следовател Симона Конова.
Главният прокурор Иван Гешев изрази увереност, че „ще бъде проведено бързо и всеобхватно разследване, което в максимално кратки срокове да разкрие обективната истина по случая“.
По случая с постоянна мярка „задържане под стража“, е 38-годишен мъж, който е привлечен към наказателна отговорност за извършено от него престъпление - причиняване на смърт по непредпазливост, вследствие държане на огнестрелно оръжие и боеприпаси.
След посещението в Мездра главният прокурор Иван Гешев от отпътува към село Галиче, където в момента провежда среща в циганската махала.
13.01.2021, 10:30 часа
4529 1
Коментари

м

13.01.2021, 15:52 часа
Отишъл е на среща с мешерето,нали те са му шефове.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha