Ген. Димитър Шивиков: Изборите ще бъдат манипулирани и фалшифицирани от Шайката

Ген. Димитър Шивиков: Изборите ще бъдат манипулирани и фалшифицирани от Шайката Станахме по-големи католици от папата! От снощи, когато президентът Румен Радев обяви 4 април за провеждане на изборите, две одиозни фигури от ГЕРБ започнаха да хленчат и да изтъкват доводи за неудачната дата, че тогава бил католическият Великден. България е православна страна. Изборите по презумпция ще бъдат манипулирани и частично фалшифицирани, защото се организират от Шайката.
Самият Цветанов признава, че изборните резултати винаги са били фалшифицирани. Друг факт за готвени манипулации са изказванията на шефът на Информационно обслужване и на един член от ЦИК, които си позволяват да показват ясна политическа пристрастност, а би трябвало да се държат дистанцирано, като държавни служители.
Управляващата хунта трябваше още преди 4 години да осигури машините за предстоящите избори, съгласно изборния кодекс, но не направи нищо. БЪЛГАРИ, датата е 4 АПРИЛ, да покажем на политическата сган, че не те, а ние ще посочим, кой ще ни представлява в бъдещия парламент! За България!

Димитър Шивиков
15.01.2021, 11:28 часа
766 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha