Ето 4 стъпки към по-добър секс

Ето 4 стъпки към по-добър секс Дългата връзка може да доведе до известна скука в леглото. Не я допускайте – освежете моментално сексуалния си живот.

Храни за любовна наслада
Добрият секс е здраве. За са се поддържате в добра форма, заменете наситените мазнини с ненаситени – яжте повече морска риба, авокадо, ядки, семена, яйца. Намалете пушенето, заместете силните алкохолни напитки с вино, а кафето – със зелен чай. Спортувайте, ходете пеша, забавлявайте се. Отворете се за насладите в живота и ще подобрите качеството на секса.

Всеки ден отделяйте време за себе си
Най-честата причина за загуба на удоволствието от секса е стресът. Затова се научете редовно да отпускате парата. Намерете своя начин – хоби, срещи с приятели, домашен любимец. Колкото повече позитивни преживявания във всекидневието – толкова повече оргазми.

Без доверие няма либидо
С напредването на възрастта става все по-трудно да се доверяваме. А това има пряка връзка с удоволствието от секса. Замислете се за връзката си – харесвали ви да прекарвате време заедно и бихте ли се оставили в ръцете на партньора си? Ако отговорът е положителен, това е мощен афродизиак. Ако изпитвате съмнения и недоверие, за какъв секс може да става дума?

Разширете представата си за удоволствие
Сексът не е просто редуване на еротични пози – рано или късно това престава да доставя удоволствие. Сексът е нежност, игра, докосвания, които си обменяме с другия, за да си доставим взаимно удоволствие. Пробвайте с масаж, секс играчки, правете го на нови, неочаквани места. Събудете взаимно любопитството и жаждата си за приключения.
27.01.2021, 10:00 часа
820 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha