"Локомотив" /Мездра/ приема "Искър 1923" /Роман/ в първата контрола от зимната си подготовка

"Локомотив" /Мездра/ приема "Искър 1923" /Роман/ в първата контрола от зимната си подготовка "Локомотив" (Мездра), десети на полусезона в Северозападната Трета лига, приема лидера в есенното класиране в ОФГ Враца "Искър 1923" (Роман) в първата контрола от зимната си подготовка. Проверката е на 20 януари (сряда) от 14:30 часа на изкуствения терен на градския стадион в Мездра. Миналата зима двата отбора играха спаринг в Роман, който беше спечелен от мездренските „железничари“ с 0:2.
Междувременно с едноразови тренировки на ден локомотивци продължават да тренират при домашни условия за предстоящия пролетен дял от шампионата в третия футболен ешелон. Очаква се към подготовката на тима да се присъедини левият халф-бек Давид Стоянов (22 г.), който беше на проби във втородивизионния "Лудогорец" II (Разград), съобщи старши треньорът Николай Нинов.
От "Славия" ще продължат да следят изявите на централния нападател на „червено-черните“ Валдемар Стоянов (26 г.), с опция за привличането му след края на сезона. 
Следващите три контролни срещи на "Локо" (Мездра) отново са у дома: на 23 януари (събота) с "Витоша" U19 (Бистрица), на 27 януари (сряда) с "Балкан" (Ботевград) и на 31 януари (неделя) с "Пещера" (Галата). Следват две проверки навън - на 3 февруари с "Чавдар" в Етрополе и на 6 февруари с "Балкан" в Ботевград. В последните си два спаринга на 10 февруари мездренци приемат Локомотив U19 (София), а на 14 февруари гостуват "Първа атомна" (Козлодуй). 
В първия пролетен кръг от първенството в Северозападната Трета лига на 21 февруари "Локомотив" гостува на "Павликени".     
 
19.01.2021, 12:37 часа
633 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha