Жестокост! Мъж уби с нож породисто куче в София

Жестокост! Мъж уби с нож породисто куче в София Мъж е убил породисто куче в София с нож, съобщиха от полицията.
На 15 януари собственикът на починалото куче - порода Старфордширд териер, потърсил помощ в Четвърто районно управление.
Човекът обяснил, че същия ден, към 17.45 часа, той и негов приятел разхождали домашните си любимци в района на местността „Мотописта“ в ж.к. „Гоце Делчев“, към тях се приближило черно куче и двете животни се сборичкали. Докато стопанинът на териера се опитвал да ги разтърве, а собственикът на другото куче останал безучастен на гледката, се приближил друг мъж, който внезапно извадил нож, ранил териера и избягал. Собственикът веднага откарал пострадалия си любимец във ветеринарна клиника, но малко по- късно животното починало. 
Криминалисти незабавно започнали работа по случая и в рамките на предприетите оперативно- издирвателни действия по образуваното досъдебно производство установили и задържали извършителя на престъплението - 24-годишен столичанин.
След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура той е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 325 б от НК.
19.01.2021, 15:16 часа
539 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha