Бойко Борисов – „жертва“ на Мата Хари

Бойко Борисов – „жертва“ на Мата Хари „Вчера беше добър ден за Свободния свят и за тези които искат той да покрива все повече територии по планетата. Ами първо Русия призна своето поражение за Северен поток 2, един ден преди Джо Байдън да е влезнал в Белия дом. Това е една много важна стратегическа победа, която ще дава отражение и в нашето всекидневие.
Второ, жертвата на Мата Хари обърна палачинката и в опит да спаси заровените в замята 3 милиарда лева, за руския поток, се отказа за пореден път от пирамидата АЕЦ Белене и срещу това ще се опита да спаси руския поток. Да, но руския поток няма никога да продължи към Унгария и Австрия. Сърбия се нуждае само от около 14% от капацитета му. Е добре, но с 86% празна тръба, как ще се изплаща и кой ще понесе отговорност за това престъпление срещу интересът на България.
Тръбата се превърнато в римейк на онези два чайника, които висят в Белене и за които още никой не е платил масрафът освен българският данъкоплатец. Само за това да е, жертвата на Мата Хари заслужава да стои до живот зад решетките. И това трябва да се случи, ако един ден, когато и да е, в България възтържествува ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И СПРАВЕДЛИВОСТА.“

Петър Бояджиев, Фейсбук
21.01.2021, 15:35 часа
915 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha