Кметът на Борован поздрави медиците в общината по случай деня на родилната помощ /снимки/

Кметът на Борован поздрави медиците в общината по случай деня на родилната помощ /снимки/ По случай 21 януари- деня на родилната помощ, кметът на Борован инж. Десислава Тодорова уважи всички общопрактикуващи лекари и медицински сестри от общината. 
Инж. Тодорова изказа огромната си благодарност и почит към всички лекари, акушери и медицински работници. Всички медици получиха поздравителни адреси и подаръци от кмета на общината.
„Вашата професия дарява живот и е благословена. Бъдете здрави! Запазете благородството на най - чистия момент в човешкия живот. Съхранете в душите си милосърдието, упоритостта и вярата, че всеки ден с Вашата помощ се ражда доброто!“, се обърна към медиците госпожа Тодорова.
Жените от село Борован, родили своите деца през 2020 г. също получиха признание и подаръци за празника.
„Мили майки днешният празник ни зарежда с енергия и вяра, защото децата са нашето щастливо бъдеще, но без Вас, без Вашата нежност, сила и грижовност децата не могат. Пожелавам Ви да се грижите за вашите рожби с много спокойствие и всеотдайност. Дарете ги с цялата си любов и ги възпитавайте да растат като достойни граждани на нашето общество. Бъдете много здрави и щастливи!“,  каза инж. Тодорова.
За останалите села: Малорад, Добролево, Нивянин и Сираково подаръците се връчиха чрез кметовете на кметствата.
Подаръците бяха раздадени при спазване на всички противоепидемични мерки, с оглед запазване здравето на всички присъстващи.
Честит празник ва всички, които празнуват днес!

 
21.01.2021, 15:57 часа
463 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha