От "Игри на волята" искат 100 бона неустойка от Тодор Табуретката

От "Игри на волята" искат 100 бона неустойка от Тодор Табуретката Покана за доброволно изпълнение от продуцентите на „Игри на волята“ е получил един от най-скандалните участници в шоуто Тодор Желязков-Табуретката. В 7-дневен срок той трябва да изплати рекордната неустойка в размер на 100 000 лева, научи Lupa.bg.
Поканата до него е пратена от адвоката на фирмата-продуцент на шоуто Милен Зарев. Изпълнителен продуцент на "Игри на волята" е компанията "Олд Скуул" на Нико Тупарев. С тази фирма, а не с Нова телевизия, участниците са имали договорни отношения.
Тодор Желязков ще бъде съден затова, че е нарушил договора си, издавайки подробности "от кухнята“ на предаването. Поводът са серия от разкрития, които бурагазлията направи относно „Игри на волята“. По думите му условията в предаването са били ужасни и по никакъв начин не отговаряли на посоченото по договора. Освен това, не била предоставена необходима медицинска помощ. Бургазлията си позволи и серия от упреци и лични нападки към хора от екипа на продукцията.
Тодор бил предупреден от продуцентите да не разказва какво се случва в предаването, но въпреки това той продължил да коментира в социалните мрежи и медиите клюки от вътре. Така се стигнало и до нотариалната покана с исканото обезщетение. В договора, който е подписал преди да влезе в "Игри на волята", изрично е упоменато, че няма право да коментира публично детайли от престоя си в риалитито.
В 6-минутно видео, публикувано във Фейсбук страницата на Петър Низамов-Перата, Тошко и скандалният ловец на мигранти твърдят, че това е опит за изнудване на бившия участник. "И аз ще си наема адвокат, няма да оставя тази работа така. Те ме изнудват!", репчи се Тодор.
21.01.2021, 19:56 часа
3355 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha