Община Берковица награди младежите, спасили дядо от измръзване /снимки/

Община Берковица награди младежите, спасили дядо от измръзване /снимки/ Община Берковица връчи грамоти за благородна постъпка на Кристина Бончева, Виктория Иванова, Благовест Георгиев и Георги Раденков, които спасиха 83-годишния Григор Миронов от измръзване в мразовитата нощ на 12.01.2021 година, съобщиха от местната управа.
За благородството, състраданието и милосърдието си, героите получиха и специални награди. Грамотите и наградите връчи зам.-кметът на Община Берковица Спаска Георгиева, която им пожела да бъдат здрави и благословени.
Община Берковица аплодира тези смели хора, предали своето добро на нуждаещия се човек, успели да видят чуждото нещастие и намерили начин да зарадват и него, и близките му с човешката си постъпка, с подадената ръка в този труден момент!
"Щастливи сме, че в нашия град има толкова сърдечни, добри и духовно красиви момичета и момчета, които с добрите си сърца и доблестните си постъпки променят светa към по-добро!
Децата са нашето бъдеще, но и наше настояще. Ето защо е важно да ги подкрепяме и насърчаваме днес, тук и сега, да ги мотивираме и стимулираме, да ги вдъхновяваме и обичаме", казаха от местната управа. 
22.01.2021, 15:49 часа
595 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha