Въпреки забраните: Заловиха 120 души на купон край Поморие

Въпреки забраните: Заловиха 120 души на купон край Поморие За пореден случай на грубо погазване на противоепидемичните мерки и в комплекс от затворен тип край поморийското село Медово съобщи NOVA. Около 120 души са празнували рожден ден в ресторанта на комплекс „Старите къщи”.
Още от предходния ден големи компании са направили предварителни резервации за ресторанта, хотелската част също е препълнена. До идването на полицейските екипи обаче около 23:15 ч. управителят предупреждава по микрофона, че предстои проверка. Посетителите в ресторанта буквално хукват да бягат към препълнения с автомобили паркинг.
При акцията на полицията, ресторантът се оказва заключен, осветлението загасено, а повече от 60 души скрити в стаите на хотелския комплекс. На място пристигна и екип на РЗИ, който също не успя да открие управител или собственик на обекта.
Никой от присъстващите в ресторанта не е заплатил сметките си. Сред посетителите се оказа че има и немски граждани. Полицейски екипи останаха да патрулират през цялата нощ в обекта. Предстои проверка по случая.
24.01.2021, 12:40 часа
189 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha