„Първа Атомна“ спечели с 5:1 контролата срещу „Бутан“

„Първа Атомна“ спечели с 5:1 контролата срещу „Бутан“ „Първа Атомна“ спечели първата си контрола срещу „Бутан“ с 5:1. Мачът се игра вчера на стадиона в Ботев парк в Козлодуй.
До почивката двубоят беше равностоен, но след това отборът от Северозападната трета лига се наложи убедително.
Гостите откриха резултата в 10-ата минута, чрез бившия нападател на „Първа атомна“ Благовест Иванов, като дори пропуснаха още две чисти голови положения. В 16-ата минута Пламен Венелинов изравни и при този резултат двата отбора се оттеглиха за почивка.
През второто полувреме Венелинов отбеляза още три гола – в 55-ата, 68-ата и 73-ата минута, а преди края на контролата Александър Герасимов отбеляза за крайното 5:1.
В състава на „Първа Атомна“ отсъстваха 3-ма основни футболисти, но дебютираха двама юноши на по 14 и 15 години от Детско-юношеската школата на клуба.
„Държахме се добре в мача, доколкото имахме сили. Явно на този етап от подготовката сме готови за 50-60 минути с подготвен и силен противник. Стояхме добре на терена докато имахме физически сили, след това ни надиграха. Пожелаваме успех на „Първа Атомна“. Тепърва започваме да тренираме и се надяваме да влезем във форма преди началото на полусезона“, коментираха от „Бутан“.
25.01.2021, 08:28 часа
761 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha