4 години затвор за мъж, изнасилил и ограбил жена в София

4 години затвор за мъж, изнасилил и ограбил жена в София По внесен в съда обвинителен акт на Софийска районна прокуратура бе признат за виновен подсъдим мъж на 27 г., за изнасилване и грабеж.
На 11 декември 2019 г., около 00 часа на ул. „Будапеща“ в София, подсъдимият се е съвкупил с лице от женски пол - пострадалата, като я принудил към това със сила. М. К. затиснал с тялото си пострадалата и стискайки я силно с ръцете си през гръдния кош се съвкупил с нея против волята ѝ.
На същата дата и място подсъдимият отнел чужда движима вещ - мобилен телефон, от владението на К. К. без нейно съгласие с намерение противозаконно да го присвои, като употребил за това сила. Той издърпал с ръката си мобилния телефон на К. К., който тя държала в ръка и избягал.
Софийски районен съд е постановил присъда, с която е признал за виновен подсъдимия М. К. по повдигнатите му от Софийска районна прокуратура обвинения, като му е наложил едно общо най-тежко наказание „лишаване от свобода“ за срок от четири години.
Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Софийски градски съд.
25.01.2021, 15:49 часа
378 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha