Внимание, родители! Врачанска ясла сервира на децата храна с хлебарки /снимки/

Внимание, родители! Врачанска ясла сервира на децата храна с хлебарки /снимки/ Детска ясла във Враца сервира храна с хлебарки, алармира отвратена майка за агенция BulNews. Жената изпрати в редакцията снимки, на които ясно се вижда ужасяващата находка, на която се натъкнала в яденето на детето си.
Става въпрос за кухнята към детска ясла №6 „Приказка“, която се намира до ДНА в областния град. В сряда майката взела както обикновено порциите на едногодишното си дете. Когато решила да даде супата обаче забелязала, че в нея плува буболечка. След по-подробна инспекция гнусният бонус се оказал хлебарка.
„Детето ми е записано на кухня отскоро. Още първата седмица той се зарази със стомашен вирус, но въпреки че не излизаме и нямаме контакти с никой заради пандемията, реших, че заразата може да идва и от другаде. Сега вече не съм толкова сигурна…“, разказа майката.
Жената настоява отговорните институции да затегнат контрола над хигиената в детските заведения. Всички те трябва да отговарят на определените от закона санитарни изисквания.
„Когато става въпрос за здравето на нашите деца, място за компромиси няма“, категорична е потърпевшата.
 
29.01.2021, 09:18 часа
3599 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha