Мариян Огнянов с 2 гола и изпусната дузпа при нов успех за "Левски" /Лом/

Мариян Огнянов с 2 гола и изпусната дузпа при нов успех за "Левски" /Лом/ Отборът на "Левски" (Лом) продължава без грешка в контролните срещи на лагера в Сандански.
След минималните победи с по 1:0 над "Пирин" (Гоце Делчев) и "Банско", дошли след попадения на Румен Абушев, крайдунавския тим се наложи с 4:1 и над "Перун" (Кресна). В 18-та мин. атака на Георги Цеков бе спряна с нарушение в наказателното поле, но ударът на Мариян Огнянов от бялата точка бе спасен от вратаря. Малко след това футболистите на "Перун" използваха колективна грешка в отбраната на съперника си и поведоха.
След почивката „сините“ от Лом натиснаха и едно от новите попълнения в зимната им селекция Петко Петков с плътен удар откри головата си сметка за отбора възстановявайки равенството. До края на мача Мариян Огнянов изкупи грешката си за изпуснатата дузпа като се разписа на два пъти, първият път го направи ефектно с глава. Крайното 4:1 оформи в 83-та мин. Пиер Пиеров с неспасяем удар с левачката. В събота, 13 февруари, отборът на "Левски" ще премери сили и с домакините от "Вихрен".
"Левски": Диян Вълков, Николай Христов, Раиф Мурадов, Васил Сапунджиев, Лъчезар Ковачев, Деян Иванов, Цвети Неделчев, Рангел Абушев, Мариян Огнянов, Георги Цеков, Петко Петков. Треньор: Благой Кръстанов.
10.02.2021, 22:42 часа
1250 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha