Извънредно! Фирмен бус помете двама служители на АПИ, труп лежи на пътя край Враца /снимки/

Извънредно! Фирмен бус помете двама служители на АПИ, труп лежи на пътя край Враца /снимки/ Служител на АПИ е загинал при жестока катастрофа край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, при Железния мост, на влизане в града откъм Монтана.
Фирмен бус "Пежо" на "Интер Карс" със софийска регистрация е помел двама служители на АПИ, които са поставяли пътни знаци.
Ударът е бил толкова силен, че единият от работниците - около 60-годишен, е загинал на място. Другият пострадал е с тежка черепно-мозъчна травма и се борят за живота му във врачанската болница. 
На мястото има 3 екипа на полицията, като в момента криминалисти от областната дирекция на МВР извършват оглед. Водачът на буса е тестван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. 
Пътуващите да се движат с повишено внимание, тъй като дясната лента в посока Враца е отцепена от МВР, а в лявата движението се регулира от екип на Пътна полиция.
26.02.2021, 10:52 часа
16356 4
Коментари

Харалампи

27.02.2021, 09:07 часа
крайно време е да се санкционират на пътя и колите на биснеса,не да се казва шефа е еди кой си и да го пуснат.Тези бързат с доставки защото имат часове,но другите не сме им виновни

До шефьор

27.02.2021, 07:54 часа
Много вярно и точно. На това безумно "летене" трябва да се сложи край. Жалко за човека.

Anonimen

26.02.2021, 12:45 часа
Жалко за пострадалите но и служителите на АПИ трябва да се научат да не стоят по завоите без предупредителни знаци на мен ми се е случвало на косъм няколко пъти от НЕГРАМОТНО заставане след завой без предупреждение.

шефьор

26.02.2021, 11:01 часа
Жалко за поредният погубен живот. Дистрибуторите и куриерите станаха по-опасни от тираджиите. Интересно ми е КАТ дали им връчва електронни фишове, защото масово карат над ограниченията ....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha