Моделка отърка голото си тяло в огромен бозайник, но после се видя в чудо /снимки/

Моделка отърка голото си тяло в огромен бозайник, но после се видя в чудо /снимки/ Отъркването в екзотични животни на Бали явно е доста популярно сред моделките и инфлуенсърките.
Преди време ви разказахме какъв скандал предизвика моделка на „Мис Максим“ със свой гол фотос от красивия остров. Изглежда, обаче, нейните „колежки“ не са си научили урока и продължават да повтарят грешката ѝ.
Миналия месец 22-годишната Алеся Кафелникова се метна чисто гола на огромен бозайник от застрашен вид. Смятайки, че кадърът е много оригинален, тя го публикува в Инстаграм, където беше засипана от реакции от своите над половин милион последователи.
Алеся се снима чисто гола на гърба на суматренски слон, който е защитен вид. Заглавието на снимката е „Природни вибрации“, а по-надолу рускинята казва на феновете си, че „да обичаш естественото е в човешката природа“.
За нейна най-голяма изненада, не всички реакции бяха положителни. След бурната реакция в социалните мрежи тя беше принудена да изтрие поста си, пише „Дейли Стар“.
Освен това Алесия трябваше и да се извини. В своя защита тя заяви, че критиците ѝ погрешно са видели „вулгарност“ в „чудесната красота“.
„Жалко, че хората виждат това като вулгарност, а не като красота и любов към природата. Обичам животните, обичам слоновете. И обичам Бали толкова много. Надявам се, че всеки от вас ще открие естетическа любов към моя пост и към красотата“, пише тя в скорошен пост.
„Това беше една частна фотосесия, не съм имала намерение да нараня чувствата на местите хора изобщо. Обичаме балийската култура и уважаваме индонезийските правила. Извинявам се, ако виждате нещо друго в това“, добавя тя.
В същия пост тя публикува и снимки, на които стои до слона.
Преди да изтрие голата си снимка някои от от най-яростните ѝ критици написаха: „Горкият слон. Не те ли е срам да лежиш гола на слон“, „Това е живо същество. Парите засенчват всичко“, "Това не е ли нехигиенично?'.
Дори шефът на балийската агенция по туризъм критикува моделката. По думите му, кадрите „не съвпадат с нормите, които насърчаваме като част от туризма в Бали“.
„Още едно трагично тривиализиране на величествения азиатски слон докато видът се бори за съществуването си с бруталните злоупотреби в туризма и човешкото „забавление“, заяви и говорител на благотворителната организация „Спасете азиатските слонове“.
От там настояват за законодателна забрана за ползването на тези животни на неетични събития, където ги бият, мушкат и тормозят по всякакъв начин с комерсиална цел.
08.04.2021, 09:00 часа
1908 1
Коментари

ох

08.04.2021, 09:58 часа
курволяка се побърка.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha