Секс скандал взриви Козлодуй! Палава учителка избухна с развратни кадри от детска градина, уволниха я /снимки 18+/

Секс скандал взриви Козлодуй! Палава учителка избухна с развратни кадри от детска градина, уволниха я /снимки 18+/ Невиждан секс скандал тресе втори месец Козлодуй, научи агенция BulNews.
Атомната столица се клати от историята на детска учителка, която грейна на голи снимки в публичното пространство. Кадрите са толкова вълнуващи, че малцината, имали щастието да ги видят, още стенат в самотните зимни нощи.
Разследване на медията ни установи, че около 40-годишната врачанка Д. И., която живее и работи в Козлодуй, е изпратила свои голи снимки на нов обожател. Плейбоят поискал доказателства, че загорялата като забравена мусака палавница има впечатляващи достойнства и ги получил. Веднага щом ги видял, той благородно ги разпространил в интернет, за да могат повече мъже да се порадват на снимките. На скандалните кадри госпожата показва в едър план своите достойнства, като на единия е позирала така, че да ѝ се вижда не само катеричката, но и съседната хралупа.
За нещастие тези вълнуващи пози попаднали и на родители, чиито деца посещават детската градина, в която работи като учителка Д. И.. Каква обаче била изненадата им, когато установили, че една от голите снимки е правена в самата забавачница, докато малчуганите тичат наоколо.
Възмутени, майки на малчуганите, направили скандал на директорката за опорочаването на детското заведение и поискали палавата учителка да бъде уволнена. Според тях даскалицата била опасна като прегрял атомен реактор както за децата им, така и за беззащитните им бащи. От коментарите в социалната мрежа се разбира, че това вече се е случило.
Като оставим настрана скандалната снимка от забавачницата, останалите са доста често срещани при обмяната на кореспонденция с цел секс. В този случай Д. И. е разведена и има право да живее както ѝ харесва. Проблемът е, че е майка на 17-годишна дъщеря, която вероятно не би се зарадвала да я види в толкова откровени пози.
Въпреки това темата с разголените снимки втори месец вълнува крайдунавския град и дори има наддаване за самите кадри. Вероятно с днешната публикация ще задоволим огромния интерес към голото тяло на детската учителка и така здравите мъже ще останат доволни.
 
18.03.2021, 09:12 часа
46680 6
Коментари

Kuromiqnko

20.03.2021, 20:04 часа
Баа та клесунгерница... неа видела уй и ин ги е призлело.

Страничен наблюдател

19.03.2021, 18:00 часа
Местните са много долни хора. За една грешка са съсипали живота на даскалицата!

Леле Мале

18.03.2021, 21:38 часа
Тоя голям бостан си иска бране, а дуп@рата си иска блъскане, чудно ми е как такива готини жени не могат да си намерят мъже? Жалко, че сте орязали толкова много снимките, като все едно нищо не сте публикували.

Kulturolog

18.03.2021, 10:16 часа
"Плейбоят поискал доказателства, че загорялата като забравена мусака палавница" - блестящ журналистически стил и език :)

Златно правило

18.03.2021, 09:57 часа
Добрият любовник трябва да е дискретен , а не самохвалко с '' болен '' мозък !!!

даскал мъдьо

18.03.2021, 09:31 часа
куротрошачка!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha