Решено: Преизбраха д-р Петър Керемедчиев за шеф на врачанската болница

Решено: Преизбраха д-р Петър Керемедчиев за шеф на врачанската болница

Нов 3-годишен мандат на управление получи настоящият изпълнителен директор на врачанската МБАЛ „Христо Ботев” д-р Петър Керемедчиев след проведен конкурс в Министерството на здравеопазването, научи агенция BulNews. 
Резултатите от него бяха обявени снощи от здравната институция. В надпреварата за шефския пост се впусна единствено д-р Керемедчиев. В Съвета на директорите засега остават проф. д-р Пламен Димитров и д-р Нели Нешева. Те ще продължат да бъдат в болничния борд до избор на нов или преизбирането им, тъй като те не се явиха в обявената конкурсна процедура.
Конкурсът за шеф на врачанската болница се проведе на три етапа – проверка на съответствието на представените документи, оценяване на изготвената и представената от кандидатите канцепция за развитие на предприятието и приноса им към неговото управление. Последният етап бе събеседване с кандидатите за поста.
„След 3 години искам МБАЛ „Христо Ботев” да бъде с добре платен персонал, съвременна техника за лечение и едно спокойно място за работа”, каза д-р Петър Керемедчиев.

19.03.2021, 12:18 часа
1816 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha