Ани Цолова разкова ГЕРБ: Защо Бойко запя с ДПС за „експертен кабинет”?

Ани Цолова разкова ГЕРБ: Защо Бойко запя с ДПС за „експертен кабинет”? Журналистката Ани Цолова, която бе натирена по заповед на Баце от телевизионния ефир, разкова ГЕРБ с два въпроса, на които до момента отговор няма – защо герберастите пеят в хора на ДПС и поради каква причина никой не говори за грандиозното купуване на гласове на изборите на 4 април?
Ето какво точно попита Ани Цолова:
Два основни и очевидни въпроса:
1. Защо и как стана така, че Бойко Борисов припозна идеята на ДПС да има „експертен кабинет“?
Бойко Борисов още снощи подхвана основния рефрен на партията на Доган – да има експертно правителство. ДПС го наричат „експертен, програмен кабинет с формулиране на важните стратегически цели“. Борисов го нарече експертно правителство подкрепено от всички партии, „след като се порадват, че са влезли в парламента“.  Говорят за едно и също. ДПС от месеци. Борисов от снощи.

2. Защо никой не пита и не казва кои са партиите, които купуваха гласове? Поименно.
И в този момент не чуваме имената на партиите/партията, макар че националните медии отразяваха охотно акции на полицията и прокуратурата за купуване на гласове. Ако националните медии не питат и не казват, има опасност да си помислим, че тези полицейско-медийни акции са имали ролята на димки.
Тъй като нямаше нито едно журналистическо разследване, което да показва как конкретна партия купува  гласове, нека поне да се провери коя партия има най-много гласове в плевенското с. Буковлък, например. Има и много други места. Проверката е лесна. Така ще възникнат въпроси към тази партия. Става и с обикновена анкета в махалата. Хората обикновено си казват.
Мълчанието и липсата на въпроси по тези две теми казват много.
05.04.2021, 13:32 часа
1913 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha