Канадски депутат се появи гол на онлайн заседание на парламента

Канадски депутат се появи гол на онлайн заседание на парламента

Канадски депутат се появи чисто гол на телеконферентно заседание на долната камара на парламента, съобщи Асошиейтед прес.
Уилям Еймъс, представител на избирателния район Понтиак в Квебек от 2015 г., се появил на екраните на колегите си чисто гол в сряда. Заради пандемията много канадски депутати участват в заседанията чрез видео връзка, предава БТА.
На кадър, получен от агенция Канейдиън прес, се вижда Еймъс, застанал зад бюро между знамената на Квебек и Канада, като интимните му части са прикрити с нещо, което прилича на телефон в едната му ръка.
"Това беше злополучна грешка", каза Еймъс в изявление, разпространено по имейл. "Камерата ми случайно се включи, докато се преобличах в дрехите си за работа след джогинг. Искрено се извинявам на колегите си от Камарата на общините за този неволен инцидент. Очевидно това беше непреднамерена грешка и тя няма да се повтори".
Еймъс, който е парламентарен секретар на министъра на промишлеността Франсоа-Филип Шампан, е бил видим само за депутатите и персонала, които са участвали във видеоконференцията. Той не е говорел в момента, така че образът му не се е виждал в публичното предаване на заседанието.

16.04.2021, 16:29 часа
373 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha