Снежна принцеса търси гадже на Бали /снимки/

Снежна принцеса търси гадже на Бали /снимки/ Почивката на Бали не е да се излегнеш върху сеното на село. А активен начин на живот във и покрай морето, поне според бронзовата меделистка по скелетон (вид спускане с шейни) от олимпиадата през 2014 г. Елена Никитина.
Сезонът в зимните спортове приключи и красивата рускиня реши да смени студените улеи за спускане с топлите лъчи на индонезийското слънце. Още повече спортистката си търси ново гадже, издават я нейни съотборнички пред "Газета.ру". В допълнение Елена се е заела и да придобие умения в карането на сърф по океанските вълни, което отдавна й е мечта.
Московчанката е твърда глава и щом е решила, че ще кара сърф, то тя ще се научи, каквото и да става. Също като със скелетона. От малка г-ца Никитина тренира футбол и дори е приета в спортно училище именно като състезател в най-популярния спорт. Майка й винаги е била против, но баща й подкрепя ината й да стане спортистка. Но един ден неин съученик, който се състезава по скелетон, я моли да му помогне да си пренесе шейните и така Елена се озовава край улея.
Пробва да се спусне, но се оказва, че това не е лесна работа. С ината си напред и след много падания и търкаляния по леда тя решава, че това е нейния спорт. И така до днес. За утре не се знае нищо, тъй като явно сърфът е новата й страст.
През годините Елена е получавала не една и две оферти за работа в телевизията и като модел, но освен две-три сесии за списания тези неща не я влекат. И жалко!
09.06.2021, 12:00 часа
1101 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha