Хороскоп за 3 май: Тези 3 зодии ще си скубят косите

Хороскоп за 3 май: Тези 3 зодии ще си скубят косите

Овен
Ще имате нужда да оценят интелекта ви, да забележат уникалните ви качества. За да се случи това, просто не трябва да си оставате у дома, ще трябва да излезете и да се покажете. Хубав ден да сложите начало на някоя благородна инициатива, да речем - да изчистим своя квартал. Важното е заедно, в група, да имате обща цел и посока.

Телец
Ще сте толкова ефективни и полезни, че дори сами себе си ще изненадате. Просто днес най-важното за вас ще е да виждате резултат, да имате нещо постигнато, нещо, което 'око да види, ръка да пипне'. Енергията и ентусиазмът ви ще са завидни. Не позволявайте да ви разсейват. Избягвайте празните приказки. Правете нещата по план.

Близнаци
Този ден ще събуди авантюриста у вас. И въпреки сериозното си отношение, и въпреки нуждата от резултати, ще направите някои неща заради самото удоволствие от творчеството, заради експеримента. Ден за свобода и пътувания. Бъдете философи, правете нещата заради радостта, която ви носи процесът, а не заради крайния резултат.

Рак
Забързаният живот ни поставя пред ситуации, в които трябва да вземем незабавно решение. И дори да не е точно така в действителност, умът ни показва такива картинки, създава тревожни състояния, които после провокират заболявания. А защо просто не се усмихнете и не се зарадвате на живота. Проблеми има да, но не са ли те учителите по пътя към израстването. Просто погледнете по друг начин на спънките, търсете решения, не оправдания.

Лъв
Ще ви привличат местата, които дават усещане за хармония и красота. Това все пак е естествен човешки стремеж. Но днес ще е от голямо значение да чувствате спокойствието и подкрепата на хората около вас. Избягвайте да се колебаете, бъдете по-решителни. Дори да сбъркате, по-важното е да предприемете някакво действие. После ще оценявате.

Дева
Днес ще имате нужда всичко около вас да си е на мястото и доста активно ще работите в тази посока. Е, понякога местата, които вие сте определили, не са онези, които очакват хората около вас. Може да има някои леки пререкания по този повод. Така или иначе е ден за конкретни действия и резултати. Не се отдавайте на леност и безкрайни трапези, направете нещо различно.

Везни
Ще имате нужда да ви забелязват и да оценяват нещата, които правите. Макар да сте скромни и да не се натрапвате, и вие имате нужда от признание. Ден лек и приятен. Покажете отношение, покажете любов, бъдете Слънце!

Скорпион
Ще действате малко трудно и бавно и главно в неща, свързани с дома и семейството. Въпреки цъфтящата пролет и уханната земя, трудно ще тръгнете надалеч. Днес просто ще се нуждаете от сигурността и спокойствието на познатите ви места и хора. Добре е да презаредите емоционалната си памет с приятни моменти.

Стрелец
Днес ще се включвате с ентусиазъм към всякакви дейности, но може би ще трябват допълнителни усилия, за да доведете започнатото до край. Изобщо днес всичко ще ви е интересно и вълнуващо, но трудно ще задържи вниманието ви за дълго. Хубаво е да си определите приоритетите.

Козирог
Вашият ден да преброите какво имате. Ще сте напълно наясно със себе си - какво искате, какво ще правите с него, но дадохте ли си сметка доколко е 'здрав' интересът ви? Днес си задайте въпроса - какво имам и какво е най-важното ми притежание. Дали това са предметите, сметките в банката или напротив - приятелите, любовта, способността да се грижите. Кое е по-ценното за вас, с кое бихте искали да се идентифицирате?

Водолей
Ще имате много енергия и в никакъв случай не бива да се заседявате и да бездействате, защото може да си докарате някоя беля. Може би ще следвате поговорката 'За лудо работи, за лудо не стой', макар че бихте могли да измислите и по-добър вариант. Денят е голям, свободен и пролетен, колко много неща могат да се свършат, просто имайте цел.

Риби
Днешният ден ще събуди състраданието у вас. Ще ви боли от несправедливостите, от лъжата, от неистините, от всичко, което нарушава равновесието. Опитайте да не се потапяте в мрачни настроения. Действайте - чистете, садете цветя, спортувайте, разхождайте се, не лентяйствайте. Имате нужда да изчистите мрачните мисли и настроения и да пуснете пролетта в самите себе си.

03.05.2021, 08:15 часа
1372 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha