Извънредно! Жестока катастрофа в центъра на Враца затвори част от натоварена улица /снимки/

Извънредно! Жестока катастрофа в центъра на Враца затвори част от натоварена улица /снимки/ Жестока катастрофа в центъра на Враца затвори част от натоварена улица, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути, на ул. "Кръстьо Българията", при новата спортна зала на СУ "Христо Ботев". Възрастно семейство, което живее до Хижата във Враца, се прибирало от Свищов с лек автомобил "Фиат". Зад волана на колата бил мъжът, който няколко пъти усещал, че задремва зад волана. 
Карайки по натоварената улица той заспал, след което автомобилът се качил на тротоара, ударил се в дърво и се забил е новопостроената спортна зала на училището. Чист късмет е, че на тротоара не е имало пешеходци, защото шофьорът е карал няколко метра по него. 
Живеещи срещу училището чули силния трясък и подали сигнал на спешния телефон 112. На мястото пристигнаха полицески екип и линейка. Водачът се е оттървал невредим, но съпругата му е в по-тежко състояние. Медиците оказаха първа помощ на пострадалата и тя бе транспортирана във врачанската болница за допълнителен преглед. 
Вследствие на силния удар по врачанския "Фиат" има сериозни материални щети в предната част. 
В момента полицията работи по изясняване на причините, довели до инцидента.
Катастрофиралият автомобил все още е на тротоара, но заради произшествието тази част от улица "Кръстьо Българията" е затворена и патрули на Пътна полиция пренасочват трафика през околни маршрути. 
03.05.2021, 11:01 часа
7120 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha