Бивш полицай размаха пистолет пред майка с дете в Пловдив

Бивш полицай размаха пистолет пред майка с дете в Пловдив Семейство от пловдивския квартал „Кършияка“ е било принудено да повика полиция след спор за паркиране и демонстративно размахване на газов пистолет, съобщава „Марица“.  
Съпругата и майка на двумесечно бебе сподели за неприятната случка в социалните мрежи. Спорът с бивш полицай възникнал вчера към 19 часа, когато семейството се прибирало от гостуване на роднини извън града по празниците. 
„Мъжът ми спира на аварийни на ул. „Гюро Михайлов“, защото нашата „Порто Лагос“ все още не е готова. С двумесечно бебе и багаж колкото искаш. Този, оказва се бивш полицай (за него явно има значение), започва да ни мърмори как нямаме право да спираме там, имало си правилник, не спазваме 5 метра от кръстовището, имало машини и човека чакал да му сложат тротоара“, разказва пловдивчанката. 
Тя му обяснила, че става въпрос за минута, докато си разтоварят багажа, след което ще си паркират на своето паркомясто на съседната улица и ще се приберат. 
„И тогава...демостративно извади газов пистолет от дрехата си, ужким ей така“, пише още жената. Последвало обаждане до тел. 112. На място пристигнали полицаи, които казали да се пусне жалба. 
„Само да ви кажа да внимавате, защото дори и с бебе човек не е в безопасност от заплахи“, предупреждава майката. 
04.05.2021, 13:55 часа
606 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha