Учителка завъртя секс афера с 13-годишен ученик, но той я натопи в полицията

Учителка завъртя секс афера с 13-годишен ученик, но той я натопи в полицията В Тексас, САЩ, полицията арестува 31-годишна учителка по английски, която преподава в гимназия. 16-годишен тийнейджър се обърнал онзи ден към служителите на реда, като казал, че през последните три години бил във връзка с Марка Бодин, неговата учителка. 
Жената го склонила към интимност и постоянно изпращала откровени снимки и видеоклипове.
"Това беше вик за помощ. Момчето се обърна както към училищната администрация, така и към полицията. Смятаме, че той просто не можеше да понесе повече, затова дойде в участъка," казва шефът на полицията Джеф Бърт.
Жената била задържана незабавно, защото в телефона на момчето имало много доказателства. Марка отрекла всичко и заявила, че шестокласникът първоначално я е тормозил сам. Твърдила, че я е принудил да прави секс, изнудвайки, че в противен случай ще си навреди. Кореспонденцията в социалните мрежи обаче говори за обратното, пише Daily Star.
Разследването все още продължава, но ако се потвърди сериозността на ситуацията и неморалността на Марка, тогава учителката ще получи до 25 години затвор. Сега тя чака процес, излизайки на свобода срещу гаранция от 100 хиляди долара, но е принудена да носи GPS предавател, който проследява движенията й из града. 
06.05.2021, 08:47 часа
1640 1
Коментари

Ех,Ех,Ех де този късмет

06.05.2021, 23:45 часа
Защо по времето на комунизма нямахме и ние такива учителки, нямаше въобще да се оплакваме на никой, даже щяхме да се радваме, а не да се скъсваме от чикии
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha