Конски деликатеси, арт ателие и томбола с много изненади са част от Фермерския пазар във Враца /снимки/

Конски деликатеси, арт ателие и томбола с много изненади са част от Фермерския пазар във Враца /снимки/ Близо 50 производители от цялата страна ще вземат участие в изложението, което ще се проведе утре, от 9.30 до 18.30, пред сградата на Община Враца, съобщиха от местната администрация.
Сред новите предложения на Фермерския пазар са – производители на най-старата алкохолна напитка – медовината, местната работилница за диетични десерти, фермери от Монтана и Дупница, както и пчелари от различни краища на страната.
На пазара ще има специално обособен щанд за дегустация на бира.
Посетителите на събитието могат да открият млечни и месни продукти, зеленчукови консерви, шоколадови десерти от пречистено планинско масло, мармалади и специални селекции сиропи.
Неизменна част от Фермерския пазар остават производителите на бутикови вина и ракии, билкови продукти и ръчно изработени сувенири.
От 10 часа най-малките жители на Враца ще могат да се запознаят с технологията на отглеждане на пчели и производство на мед. От 11 часа ще стартира работилницата за текстилни кукли, в 12 часа ще се проведе арт ателие за начините на производство на ароматни сапуни.
В рамките на деня ще бъде проведена томбола с много изненади.
07.05.2021, 16:55 часа
1564 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha