Черни вести! Четирима души, а не трима, са загиналите на Е-79 край Долна Вереница /снимки/

Черни вести! Четирима души, а не трима, са загиналите на Е-79 край Долна Вереница /снимки/ Четирима души, а не трима, каквато беше първоначалната информация, са загиналите на международния Е-79 при зловещата катастрофа до Долна Вереница, която стана този следобед, научи агенция BulNews.
Тъжната информацията беше потвърдена неофициално от МВР в Монтана. След касапницата останките на хората са буквално натрошени и затова те ще бъдат вадени на части от колата.
Припомняме, че към 17 часа край село Долна Вереница, на километри от Монтана български ТИР занесе и навлезе в насрещното платно, където размаза идващ насреща „Фолксваген Пасат“. След удара колата била заклещена като в „сандвич на смъртта“ от идващ зад нея турски ТИР.

Касапница край Монтана! Трима души загинаха при зверска катастрофа до Долна Вереница /снимки/

На място са загинали мъж и жена от Ружинци, съпрузите са на 62 и на 59 г., както и жена на 46 г. и дъщеря й на 22 г. от Белоградчик. Всички те пътували към Монтана.
Заради предизвикания кървав инцидент е бил задържан 29-годишен шофьор на българския ТИР. Той най-вероятно той не се е съобразил с ограничението от 60 км и е навлязъл в десен завой с по-висока скорост, а камионът му е станал неуправляем на мокрия асфалт.
15.05.2021, 20:54 часа
20692 3
Коментари

Ghost

16.05.2021, 22:59 часа
мангале ама друг път недейте да говорите като незнаете какви са тези простотий като непознаваш хората мъличи че изглеждаш по умен

Пламен Минков

16.05.2021, 17:55 часа
Ако бях ПРОПАДНАЛ колкото теб, щях да ти пожелая ролята на кебапчето в следващия сандвич с два тира да си ти - ако ще да си и с брониран джип, току що слязъл от конвейра!!!

Цанко Секса

15.05.2021, 22:04 часа
Тъпи и прости мангале с пасатор от 90-та годин
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha