Кръв на пътя! Тежка катастрофа между Бутан и Гложене, пожарникари вадят пострадалите

Кръв на пътя! Тежка катастрофа между Бутан и Гложене, пожарникари вадят пострадалите Тежка катастрофа е станала на пътя между козлодуйските села Бутан и Гложене, научи агенция BulNews.
Инцидентът е станал малко преди 2 часа тази нощ. „Сеат“ и „Мерцедес“ са се сблъскали челно, като все още не е ясна причината за тежката катастрофа, пратила петима души в болница.
На мястото пристигнал екип на полицията, който тествал водачите за употреба на алкохол. Оказало се, че резултатът на водача на „Мерцедес“-а е бил положителен.
Наложило се е на мястото на инцидента да бъде извикана и пожарна, с чиято помощ са рязани автомобилите, за да бъдат извадени пострадалите пътници.
В „Сеат“-а пътували двама братя от Бутан, като те са ранени най-тежко. Водачът е с комоцио и съмнение за вътрешен кръвоизлив, а брат му е с открита фрактура на дясното бедро и още наранявания. В „Мерцедес“-а са пътували общо трима души, като единият е с фрактура на крака и контузна рана на главата, а останалите са с натъртвания и наранявания, но без счупвания и опасност за живота.
Заради тежкия пътен инцидент пътят е останал затворен за дълго време. По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна
27.05.2021, 12:24 часа
11096 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha