Община Берковица бе домакин на Национален екотурнир по карате и джу джицу /снимки/

Община Берковица бе домакин на Национален екотурнир по карате и джу джицу /снимки/ Вчера Берковица бе домакин на първото по рода си състезание на открито по бойни изкуства по карате и джу джицу, съобщиха от местната управа.
Спортното събитие се проведе за първа година в града и е част от спортния календар на Община Берковица за 2021 година. Турнирът бе открит от председателя на общинския съвет - Деян Еленков, който приветства състезателите и гостите на събитието и пожела на всички участници успех, висок спортен дух и положителни емоции.
В турнира взеха участие клубове по бойни изкуства от цялата страна. Гости на събитието бяха отбори от Пловдив, Монтана, София, Бургас, Кнежа, Бяла Слатина. На официалното откриване присъстваха зам.-кметът на Община Берковица Атанас Георгиев, Калин Статков - общински съветник, Горан Атанасов - общински съветник, Милен Генчев - Председател на Българската Джу джицу федерация, Мария Георгиева - Представител на Министерството на младежта и спорта, граждани и гости на града.
Мероприятието започна с богата програма, която зарадва всички участници и гости на събитието. В нея участваха Мажоретен състав и модерен балет от Трето ОУ „Иван Вазов“ - Берковица с ръководител Пламена Илиева, Божидара Сергеева от Трето ОУ „Иван Вазов“ - Берковица, Елица Георгиева при Народно читалище „Иван Вазов - 1872“ - Берковица и фолклорен танцов „Танцувай за здраве“ с ръководител Ирина Стоянова.
06.06.2021, 13:25 часа
1077 1
Коментари

еко турнир

06.06.2021, 16:42 часа
всред природата да се защитаваме от химерите , а в живота да си трайкаме : хахаха ! Планетарна деградация .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha