Без милост! Четирима пребиха и ограбиха дядо във Видинско

Без милост! Четирима пребиха и ограбиха дядо във Видинско Четирима са пребили и ограбили дядо в Грамада, съобщиха от областната дирекция на МВР във Видин.
Вчера, минути след 17.15 часа, 75-годишнен мъж подал сигнал в полицията, като разказал, че в нощта на 6 срещу 7 юни бил нападнат в двора на имота си. В него нахлул непознат, който го пребил, след което дошли още трима. Те влезли в къщата и откраднали яке, мобилен телефон, сумата от 90 лева, ножове, въжета и бали сено.
Униформените веднага започнали работа по случая и скоро трима от извършителите били намерени. Това са 32-годишен мъж, който е криминално проявен и осъждан и две непълнолетни момчета. И тримата са жители на същия граф, уточняват от полициията.
Откраднатите вещи били намерени и иззети по надлежния ред при извършено претърсване на адрес, обитаван от пълнолетния мъж. Той е задържан за срок до 24 часа и приведен в полицейския арест. По случая е образувано досъдебно производство, работата на разследващите продължава. 

*Снимката е илюстративна 

 
09.06.2021, 11:09 часа
2376 1
Коментари

аз съм да се върне смъртната писъда

09.06.2021, 15:34 часа
Щом в САЩ най-голямата демокрация може да я има, защо в България да я няма, нали сме и ние демократи, а САЩ са ни за пример.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha