Първо в BulNews! Почва масова сеч във врачанската полиция, падат главите на знакови началници

Първо в BulNews! Почва масова сеч във врачанската полиция, падат главите на знакови началници Невиждани рокади започват в областната дирекция на полицията във Враца и в районните управления в областта, научи ексклузивно агенция BulNews.
През следващите дни ще бъдат сменени знакови началници, които от години работят в системата на МВР и са доказани професионалисти.
По неофициална информация нареждането за невижданата чистка е дадено от червените кхмери във вътрешното министерство, а за новоназначения директор Цветко Нинов е останала само неприятната задача да уведоми своите колеги.
Списъкът на рокадите е дълъг и започва с досегашния шеф на „Миграция“ Пламен Петков. Той става част от екипа на директора като негов заместник. На неговото място отива началникът на „Икономическа полиция“ Димитър Йончев. Поста след него се очаква да поеме сегашният зам.-директор на полицията Емил Спиридонов.
Началникът на РУП-Бяла Слатина Красимир Йончев ще бъде преместен като такъв в Роман. Колегата му от там Петър Иванов го пращат да ръководи Участък Борован.
От Монтана се завръща Димитър Мишонов. Досега той бе зам.-директор на полицията, а във Враца става началник сектор „Криминална полиция“ в РУП-Враца.
Очаква се преди изборите да бъдат свалени от позициите им и ръководителите на районните управления в Козлодуй, Мездра и Враца, както и този на Участък Криводол.
По коридорите на дирекцията се шушука, че причината за сериозните рокади е стремежът на служебното правителство да бъде ограничено купуването и продаването на гласове за ГЕРБ и ДПС. Всъщност и досега полицията изпълняваше безусловно своите задачи по противопоставянето на тази порочна практика, но причината то да не е толкова успешно е и в действията на прокуратурата.
Мащабът на промените подсказва, че правителството на Румен Радев се готви да управлява повече време, отколкото обществото очаква.
14.06.2021, 08:50 часа
16844 3
Коментари

Даниела

14.06.2021, 20:11 часа
Ха! Шофьорчето пак изпълзя да ниже простотии! От кога ти маймунке мръсна ревеш от "Славето" защото не ти позволява да изпълзиш от дупките в "Блатото"! Ще ти се Дидика ли да сложат за началник на Оряхово ли? Смешник самозабравил се!!!!

Ами Славето!

14.06.2021, 13:50 часа
Доказаният "професионалист" - шерифа на РУП - Оряхово, срам и позор за системата, отново ли ще оцелее рокадата! Тотално лицемерие и фалш!!!

Mihaell Mladenov

14.06.2021, 13:18 часа
Тези ''Доказани професионалисти'', доста често се оказват, всъщност неграмотни и неправоспособни да изпълняват специалността за която са назначени, доста често са на тези позиции само защото имат връзки,даже е по-добре, че ги няма.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha