Ударни спецакции на полицията във Врачанско, спипаха куп нарушители

Ударни спецакции на полицията във Врачанско, спипаха куп нарушители Три специализирани полицейски операции са проведени за ден във Врачанско, съобщиха от МВР. 
На територията на районното управление в Бяла Слатина акцията е била с превантивна  цел. Проверени са 26 МПС и 43 лица. За установени нарушения са съставени 1 акт, 2 фиша и 24 ел.фиша по Закона за движение по пътищата, 1 акт по Наредба на Община Бяла Слатина, 1 акт по закона за българските лични документи.
Вчера, за времето от 8 до 20 часа на територията на районното управление в Козлодуй е проведена специализирана операция с цел контрол на пътното движение  и превенция на битовата престъпност. Проверени са 14 МПС и 23 лица. На нарушителите са съставени 1 акт и 6 фиша по Закона за движение по пътищата.
Спецакция с цел противодействие на конвенционалната престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред, контрол на пътното движение. От 8.30 часа вчера до 6 часа тази сутрин  униформените са констатирали 23 нарушения,  които са санкционирани с 1 акт, 6 фиша и 16 ел. фиша по Закона за движение по пътищата. 

*Снимката е илюстративна 

 
17.06.2021, 10:18 часа
3313 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha